View Single Post
Stary 05-05-2016, 10:08   #3036
olek.tbg

Domyślnie Odp: Mondeo MK5 - wrażenia, opinie, uwagi użytkowników - dyskusja okołotematyczna

Wracając do tematu ubytku płynów to z płynem hamulcowym było wszystko ok... Po prostu jest on tak przeźroczysty, że nawet z odległości kilkudziesięciu centymetrów wydawało mi się, że go nie ma...

Także fałszywy alarm i przepraszam Panowie za zamieszanie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Za to do chłodnicy dolałem już 400ml.

I tu pytanie : jak to jest z tymi płynami ? Ja kupiłem koncentrat forda i rozrobiłem z wodą demineralizowaną.

Początkowo chciałem kupić płyn do chłodnicy w sklepie motoryzacyjnym , ale gość stwierdził, że "ten chyba będzie ok" i wybrał jakiś na chybił trafił z półki - stwierdziłem, że nie kupię. No to pytam znajomych - "byle ten sam kolor" . Lektura internetu - "kolor nie ma znaczenia" . Telefon z ciekawości do ASO - " chyba różowy będzie ok..."

Jak to w końcu jest Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
  Odpowiedź z Cytatem