Ciekawe czy u mnie coś zacznie wyciekać. Kurde mam auto dwa tygodnie i już 1700km wskazuje licznik. Chyba, ktoś mi podkrada auto nocami
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Nie licząc na "kucharzy" z Forda założyłem swojego suba i wymieniłem wszystkie głośniki w drzwiach. Drzwi zostały dodatkowo wytłumione. Słuchajcie, fabrycznie drzwi od wewnątrz mają "wytłumienie" (celowo w cudzysłowiu) ze zwykłej folii. Taniocha okrutna. Ale pewnie inne marki robią tak samo. W każdym razie teraz jak odpalam swoją muzę to mogę godzinami w aucie siedzieć
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Może stąd ten przebie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
Tak czy inaczej, nadal wkurza mnie BLIS. Nie mruga! a przecież filmik forda mówi, że dioda z BLISa powinna zamrugać. W Focusie też mruga, to co w Mondeo tylko nie mruga? Ja wiem, że to pierdoła ale ma działać! Tym bardziej, że jestem przekonany co do tego, że po wyjeździe z salonu zauważyłem intensywne mruganie!