View Single Post
Stary 05-05-2016, 23:02   #3040
qlszef
ford::average

Imię: Sebastian
Model: Lexus ES. Był Mondeo MKIV 1.8TDCI oraz Mondeo MKV Hybrid
Silnik: hybrid
Rocznik: 2021
Domyślnie Odp: Mondeo MK5 - wrażenia, opinie, uwagi użytkowników - dyskusja okołotematyczna

Ciekawe czy u mnie coś zacznie wyciekać. Kurde mam auto dwa tygodnie i już 1700km wskazuje licznik. Chyba, ktoś mi podkrada auto nocamiGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Nie licząc na "kucharzy" z Forda założyłem swojego suba i wymieniłem wszystkie głośniki w drzwiach. Drzwi zostały dodatkowo wytłumione. Słuchajcie, fabrycznie drzwi od wewnątrz mają "wytłumienie" (celowo w cudzysłowiu) ze zwykłej folii. Taniocha okrutna. Ale pewnie inne marki robią tak samo. W każdym razie teraz jak odpalam swoją muzę to mogę godzinami w aucie siedziećGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Może stąd ten przebieGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..

Tak czy inaczej, nadal wkurza mnie BLIS. Nie mruga! a przecież filmik forda mówi, że dioda z BLISa powinna zamrugać. W Focusie też mruga, to co w Mondeo tylko nie mruga? Ja wiem, że to pierdoła ale ma działać! Tym bardziej, że jestem przekonany co do tego, że po wyjeździe z salonu zauważyłem intensywne mruganie!
qlszef jest offline   Odpowiedź z Cytatem