@
kaan1
Cytat:
|
jak długo korzysta się z oryginalnych map dystrybuowanych przez Forda
|
z tym też już świat sobie poradził
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Poczytaj sobie dokładnie wcześniejsze wpisy kolegów.
Cytat:
|
..
Pozostaje jedynie:
- "zaptaszkowanie", że aplikacja navi jest aktywna (bez tego licencja jest, ale aplikacja nie startuje).
- "zaptaszkowanie", że menu navi w zegarach jest aktywne.
...
|
i
Cytat:
|
Dziękuję za informacje.
Czy ta pogrubiona pozycja dotyczy również C-Max'a?
C-Max chyba nie wyświetla nic związanego z navi pomiędzy zegarami?
|
i
Cytat:
|
Owszem wyświetla. W FF3/C-max "ptaszkuje" się inaczej - w centralnej konfiguracji.
|
Pytałem o to, ponieważ wydawało mi się, ze w Focusie u kolegi, który ma nawigację już "fabrycznie", nie widziałem pomiędzy zegarami żadnych dodatkowych komunikatów, strzałek czy też oznaczeń kierunków.
Wczoraj kolega wiózł mnie do szpitala na zdjęcie szwów i specjalnie na to zwracałem uwagę. Nic na tym wyświetlaczu związanego z nawigacją się nie wyświetlało. Były tylko strzałki mówiące o zmianie biegów.
@
tedi_k
lub kolega
@
leszcz
- czy w Focus, tym samym w C-Max, powinna być jakaś informacja na tym kolorowym wyświetlaczu pomiędzy zegarami?
@
leszcz
gdzieś pisałeś, że kogoś wypuściłeś bez zaznaczenia tej opcji, ale nie wiem, czy to dotyczyło Focusa.
W tym przypadku nawigacja jest zakupiona, nie dokładana.
Kulawy to jestem, ale może i jeszcze ślepy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.