View Single Post
Stary 06-05-2016, 11:56   #222
keiw
FCP member

Imię: Jarek
Model: C-Max 2016 Titanium
Silnik: 1.5 EcoBoost
Rocznik: 2016
Domyślnie Odp: Jaki to model nowa nawigacja 8 calowa ?

@kaan1
Cytat:
jak długo korzysta się z oryginalnych map dystrybuowanych przez Forda
z tym też już świat sobie poradził Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Poczytaj sobie dokładnie wcześniejsze wpisy kolegów.

Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
..
Pozostaje jedynie:
- "zaptaszkowanie", że aplikacja navi jest aktywna (bez tego licencja jest, ale aplikacja nie startuje).
- "zaptaszkowanie", że menu navi w zegarach jest aktywne.
...
i

Cytat:
Napisał keiw Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Dziękuję za informacje.
Czy ta pogrubiona pozycja dotyczy również C-Max'a?
C-Max chyba nie wyświetla nic związanego z navi pomiędzy zegarami?
i

Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Owszem wyświetla. W FF3/C-max "ptaszkuje" się inaczej - w centralnej konfiguracji.
Pytałem o to, ponieważ wydawało mi się, ze w Focusie u kolegi, który ma nawigację już "fabrycznie", nie widziałem pomiędzy zegarami żadnych dodatkowych komunikatów, strzałek czy też oznaczeń kierunków.

Wczoraj kolega wiózł mnie do szpitala na zdjęcie szwów i specjalnie na to zwracałem uwagę. Nic na tym wyświetlaczu związanego z nawigacją się nie wyświetlało. Były tylko strzałki mówiące o zmianie biegów.
@tedi_k lub kolega @leszcz - czy w Focus, tym samym w C-Max, powinna być jakaś informacja na tym kolorowym wyświetlaczu pomiędzy zegarami?
@leszcz gdzieś pisałeś, że kogoś wypuściłeś bez zaznaczenia tej opcji, ale nie wiem, czy to dotyczyło Focusa.

W tym przypadku nawigacja jest zakupiona, nie dokładana.
Kulawy to jestem, ale może i jeszcze ślepy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.