View Single Post
Stary 08-05-2016, 10:38   #203
lewbran
ford::average

Imię: Janusz
Model: Mondeo MkIII - MkIV - jest EDGE
Silnik: 2,0TDCI
Rocznik: 2017
Talking Odp: Mondeo HYBRYDA

Cytat:
Napisał adiplus Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
witam, od kilku dni mam do przetestowania Forda Mondeo o napędzie Hybrydowym, kilka słów o nim ...

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

ogólnie gabaryty są takie same jak w "zwykłych" Fordach

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

widok zegarów, co mnie zaskoczyło, prędkościomierz, wyskalowany jest tylko do 200 km. ciekawe

ciekawostka - sposób korzystania z energii, silnik - akumulatory fajna sprawa

moje wrażenia są bardzo pozytywne, jako że jestem właścicielem Forda Mondeo z silnikiem benzynowym to ten samochód jest zupełną odwrotnością tego typu. Wiadomo że do wszystkiego trzeba się przyzwyczaić, tak jest i z Hybrydą Forda, trzeba się lekko dostosować :-) w skrócie powiem tak samochód przypadł mi do gustu chociaż szkoda że bagażnik jest baardzo okrojony przez montaż akumulatorów, ale nie ma nic za darmo, coś za coś ...

Podsumowanie: samochód ma dobre przyspieszenie, biegi zmienia bardzo płynnie, komfort jazdy na najwyższym poziomie, przerażająca cisza na zewnątrz i wewnątrz ... jak rucha słychać tylko toczenie opon :-) masakra :-) ogólnie mnie się bardzo podoba i samochód i pomysł z ładowaniem silnika, jeżeli będziecie mieli możliwość przejechania się tym modelem, szczerze polecam jest wart uwagi.
Proszę . Popraw "jak rucha słychać tylko toczenie opon :-)"
lewbran jest offline   Odpowiedź z Cytatem