adiplus - oooo widzę, że kolega dostał "moją" hybryde
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. To jest ten, który miał być ruby red ale jak się okazało wyprodukował się czarny i dealer go przygarnął
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum..
kuba0005 - u mnie średnie spalanie na dystansie 1900km mam 4,8. Fakt, że staram się jeździć eko, ale też po to się kupuje hybrydę. Zaznaczam jednak, że nie jestem zawalidrogą. Było nawet, że na odcinku 7km (mój dojazd do pracy) wskazał że średnie spalanie było 2,7!!! czyli lepiej niż podaje katalog
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Już w innych postach wspominałem, że hybryda Forda sprawnie przyspiesza na bateriach i potrafi długo i szybko na nich jechać. Zainteresowanych proszę poczytać wcześniejsze moje posty. Dość dokładnie opisywałem co i jak
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump: adiplus - czy mogę mieć do Ciebie prośbę? Chodzi o sprawdzenia działania czujnika martwego pola. Sprawdź proszę czy chwili kiedy masz kogoś w martwym polu i w tym samym czasie włączysz kierunkowskaz to lampka w lusterku zaczyna mrugać. W moim mrugała a teraz nie chce. "Łosie" z serwisu nawet nie wiedzą czy powinna mrugać czy nie. Chyba, że możemy się na trasie gdzieś spotkać?