Odp: Radio 2 Din Android
hmm. W sumie to zmiana softu przede wszystkim wiązała się z tego uwalonego widgetu od pogody. Nextlauncher odpada - złodzieje bez twojej wiedzy sprawdzają co masz i co robisz i zbierają sobie dane. Więc dostałem soft-poprawkę od producenta. No i przy okazji jak już grzebałem to też wsadziłem tego Malayska.
Dodatkowo dzwięk z BT był taki sobie, w tym Malaysk jest dużo lepiej. Na stokowym systemie, przyciski z kierownicy działają tylko w Radiu, org odtwarzaczu muzyki i wideo - a w tym działają mi w każdej innej - nawet w tej apce do radyjek internetowych (wreszcie znowu mam Eska Rock - bo w śląskim zdjęli z anteny). Ponadto używam kam. cofania - w stokowym wyłączało dźwięk do 0 - tu się fajnie ścisza lekko). Bajer z wygaszaczem i prędkością to nadal bajer -ale dobrze wygląda.
Ponadto, lepiej też zrobiona jest obsługa telefonu i sama nakładka jak ktoś dzwoni (nie wspomnę że poprawił też dźwięk wywołania, bo poprzedni był zawałowy).
Jesli chodzi o Xposed - to trzeba wejść i go aktywować a potem uruchomić trzy moduły. Hehe - to właśnie przewaliłem i zapomniałem.
To co mi zostało - to jeszcze ten mod z baypassem MTC do procka dźwięku (choć też rozważam wstawienie DAC na USB i ominięcie całej sekcji dźwięku z HU.
Ale ogólnie jest już git.
Bump: Acha - cała akcja z wgraniem, ustawieniem systemu i Xposed teraz oceniam na 30 min. Nie dłużej. Robisz to tylko raz.
|