licz 1 osobe. Kolega robil swoje auto a ja swoje.
No ale 10h robi swoje. A to tylko tyl. Bo drzwi mi zajely ok 24 godz.
Duzo zalezy od tego jak dokladnie chcemy to robic, jaka mamy wprawe i jaki material. Np. GMS-07 lubi byc pozginany (szczegolnie po transporcie). Trzeba te zgiecia rozwalkowac a i tak nie jest idealnie. Wielkosc kawalkow jakimi wyklejamy tez ma duzy wplyw na czas. Ja jestem zwolennikiem wiekszych platow bo wydaje mi sie to wtedy ladniej polepione. Ale wiekszy plat sie gorzej uklada. trzeba bardziej planowac. Trudniej go polozyc, szczegolnie w trudno dostepne miejsca (a GMS07XL ma bardzo mocny klej).
W skrocie, jak przy wszystkim, duzo zalezy od zdolnosci i wprawy. Robiac jedno auto ten czas jest niezmiernie dlugi. Ale jaka satysfakcja.
Ahh ciekawostka. Wielkokrotnie demontujac tapicerke drzwi, zgubilem jeden wkret (ten czarny, wkrecany dokola drzwi). Pytalem sie w ASO czy jest jakis komplet wkretow/srubek. Nie bede was trzymal w emocjach. Powiedzieli mi 33CZK (ok 5PLN). Pytam sie: za komplet? Odpowiedz: nie, za jedna
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie wiedzie gdzie kupic tanio komplet wkretow do drzwi do MK4?
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.