Cytat:
|
Jakieś szczegóły? Był "jeszcze ciepły" , moduł RFA jakoś tak dziwnie na drutach mu zwisał?
Nie umiem do Ciebie dotrzeć - jak zaczynasz jakieś zdanie, to dokończ proszę bo wygląda jakoś tak "wyjątkowo"...
|
a więc tak
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. . Jakoś wiedziałem ,że będzie to coś specjalnego .
Aktywacja przebiegła poprawnie i pacjent przeżył . Próba została wykonana i pojechałem do domku .
W poniedziałek miałem tel ,iż nie działa im klima
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. . Ale nie ruszałem tam przecież klimy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
No nic mówię nie dacie rady przyjadę a co tam . Przyjechałem i myślałem iż tylko sobie posprawdzam co i jak . Niestety . Serwis o zgrozo wgrał nową kalibrację i to już w ogóle porażka wszystkie dane konfiguracyjne auta zniknęły z PCMa :O .
Wgrywanie kopii którą miałem nie udawało się
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tak wiec mała burza mózgów i ..... przeca mam IDSa ze sobą . Udało mi się dane podwykonawcze wpisać na powrót
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. . Aktywowałem znów tempomat i
pacjent żyje i ma wszystkie systemy
Co było nie tak nie wiem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. co kombinowali do końca też nie wiem .
Mina i radość kierownika serwisu po wszystkich testach znów bezcenna
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. fajny chłopak
pozdr Tomek
pozdrawiam