@
boncio
problem u mnie jest taki, że nie mogę nawet "zapisać" pod numer.
Wchodzę w Phone, po czym wybieram kontakty, pojawia się lista kontaktow, przechodze strzalkami na kontakt, ale jak naciskam ktorakolwiek cyfre, to radio odbiera to jako ze wciskam literke (bo pod numerycznymi przyciskami sa przeciez litery do szukania kontaktow). Przytrzymanie niestety nie daje zadnych efektow.
Probowalem zrobic to rowniez z menu ostatnich rozmow, tez bez efektu.
Co do "ponownego wybierania" przyzwyczajony bylem w MK2FL ze naciskam 2x zielona sluchawke i powtarza ostatni numer. W MK3 ktore mam zielona i czerwona sluchawka to jednoczesnie przeciez "poprzedni" i "nastepny" utwor czy tez stacja radiowa, wiec i tak musze nacisnac Phone i tak po czym zjechac strzalkami na dol gdzie jest pozycja "Wybierz ostatni numer". Nie jestem wielki fanem wybierania takich rzeczy glosowo
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Dzisiaj odkrylem tez ciekawostke. Przykladowo: w telefonie mam kontakt "Adam Nowak". Ten kontakt w Focusie wyswietla sie jako "Nowak Adam" a zeby wybrac to glosowo - to nie da rady poprzez "Nowak Adam". Kochane radio tylko grzecznie mowi "Prz
epraszam" (z tym dziwnym akcentem jakby sie zadlawila wypowiadajac to slowo). Ale co ciekawe, jak juz powiem ze ma zadzwonic do "Adam Nowak" to nie ma zadnego problemu. Ot taka dziwna logika inzynierow Forda.