W MKIV miał suba CLARION SW3013B. Też średnica 30cm ale dużo większa skrzynia. Tam bas potrafił "zejść niżej". To naprawdę trzęsło szybami. Gdybym miał kombi lub HB to bym go pewnie wstawił. Jednak w moim MKV bardziej się postarałem z tym wytłumieniem drzwi no i jest głośnik centralny. Efekt jest serio dobry. W sumie to ja mam dwa głośniki centralne
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Ten drugi jest zamiast suba;D Teraz mam wyczuwalnie lepiej nagłośnione auto niż fabrycznie i zastanawiam się czy nagłośnienie MKIV bardziej mnie kręciło poprzez to że bas mógł być jeszcze niższy czy bardziej kręci mnie to że w MKV mam jakby nieco mniej głęboki bas ale za to ogólną jakość dźwięku lepszą. Teraz jak odpalam swoją wspomnianą ulubioną płytę (no może jedną z ulubionych) to mam wrażenie jakby Panas śpiewał mi na fotelu pasażera
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Kapitalnie!
btw....okazuje się że BLIS to znany problem w moim ASO. Zdarzają się ustarki podobne do mojej. Zobaczę czy w czwartek mi to "naprawią"