View Single Post
Stary 11-05-2016, 07:08   #34
Marek
ford::expert

Imię: Marek
Model: Hyundai i30 N Line focus mk3 fl, Astra F, 126p
Silnik: 1,5 TGDI, 1,5 TDCI , 1.4 Pb, prawie 0,7 :)
Rocznik: 2022 2015 1995
Domyślnie Odp: Jak poradzić sobie z agresywnym szeryfem?

Cytat:
Napisał hak64 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
więc pokazanie fakalca było co najmniej w złym guście, a że trafił przy tym na takiego adresata, to ma gacie do prania i wskazówkę, czego nie należy robić na drodze...
Dokładnie o tym napisałem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał paoloWawa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pokazanie faka mądre nie było, szczególnie że kolega usera @latar racji nie miał, ale reakcją powinien najwyżej być kolejny fak ze strony kolesia z BMW a nie tego typu zagrażające bezpieczeństwu akcje.
W jakim Wy świecie żyjecie?
Jak ktoś Ci kobietę w tyłek klepnie to Ty go też w tyłek klepniesz czy dasz mu w ryj? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Cytat:
Napisał paoloWawa Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Rzucę prowokację, w końcu to hp, ale intuicja podpowiada mi że mam rację - coś mam wrażenie iż ludzie broniący kolesia z BMW to wyborcy "dobrej zmiany"
Słaba ta intuicja Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Poza tym nikt nie broni gościa z BMW. Trzeba być masochistą żeby takiemu ubliżać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co do jego zachowania to się chyba co poniektórym porąbało z własną "strefą bezpieczeństwa" itp... Wielu myśli,że jak w autku siedzi to królem jest. Rzeczywistość jak opisał kolega latar-a jest inna.

Szkoda,że dla wielu pokazanie fucka to nic.

Kolego latar co do Twojego pytania to zapewne rozejdzie się po kościach. Ewentualnie kolega może przerejestrować auto to go kark po blachach nie znajdzie..

Ostatnio edytowane przez Marek ; 11-05-2016 o 07:14
Marek jest offline   Odpowiedź z Cytatem