View Single Post
Stary 11-05-2016, 11:12   #42
M.A.G.
FCP member

Imię: Marek
Model: S-Max / Octavia / Journey
Silnik: 2.0EB PS / 1.5TSI DSG / 3.6V6
Rocznik: 2010 / 2021 / 2015
Domyślnie Odp: Jak poradzić sobie z agresywnym szeryfem?

Hmm... ja jestem raczej cierpliwy i unikam zaostrzania sytuacji - puściłbym mu awaryjne i tyle.

Mój "najcięższy" przypadek... jadę z dzieciakami do szkoły, widzę wolne miejsce i gościa jadącego z tyłu to daję kierunek wcześniej (tak z cztery auta przed wolnym miejscem), zwalniam, zatrzymuję się i wsteczny - a gość podjeżdża mi pod zderzak i klakson Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. - myślę, może nie wiedział, że chcę cofać Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Facet się nie wycofuje ani nie omija bokiem... myślę, nie będę czekał na niego, widzę, że za dwa miejsca znowu wolne więc podjeżdżam dalej znów na kierunkowskazie... a gość to samo... i tak dwa razy jeszcze Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Skończyło się tak, że dojechałem do skrzyżowania i widząc, że facet ma lewy kierunek skręciłem w prawo i tam zaparkowałem... 40 metrów dalej do szkoły, ale bez zbędnych nerwów (okazywanych dzieciom) - bo gość w myślach dostał ode mnie parę epitetów Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Niestety nigdy nie wiemy kto siedzi w drugim aucie i jak zareaguje... więc wolę być wstrzemięźliwy i mieć poczucie panowania nad sytuacją - po co straszyć dzieci i się nakręcać - czasami naprawdę lepiej odpuścić i mieć spokój.

Pozdrawiam i więcej uprzejmości na drodze życzę - od nas Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. dla innych i dla nas Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. od innych Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
M.A.G. jest offline   Odpowiedź z Cytatem