Cytat:
|
Urządzenia odstraszające gryzonie generuje dźwięki niesłyszalne dla ludzkiego ucha.
|
Widać jednak nie miałeś nigdy do czynienia z tymi zabawkami....znajdź mi choćby jeden taki którego nie będziesz słyszał to gratuluje. I nie że te co słychać to jakieś nasze polskie badziewie czy coś. Miałem do czynienia z takimi urządzeniami w kilu krajach i w każdym wypadku jest słyszalny pisk czy to drogie czy tanie. Co do podanego linku możesz z miejsca umówić się ze sprzedającym że kupujesz ale jak tylko będziesz coś słyszeć to zwrot i na pewno się nie zgodzi...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. A jak sie zgodzi to znaczy że sam wierzy w to co tam pisze a w życiu tego nie podłączył...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Owszem są osoby które nie słyszą tych częstotliwości i osobiście znam taką ale to już inna bajka bo ta osoba czujnika cofania w swoim samochodzie nie słyszała aż trzeba było wymienić na coś z niższym tonem...
Tak że teoria teorią a to jednak doświadczenie mówi prawdę...
Cytat:
|
potwierdzam taki piskliwy dzwięk jest słyszalny po przyłorzenu urządzenia do ucha
|
Więc działa...Tak że, jeśli tylko parkujesz choćby czasem gdzieś pod chmurką, to jak najbardziej polecam zostawić tylko tak jak mówiłem ewentualnie jakoś ładniej to zamontować...niczemu nie szkodzi a w razie czego pomoże.