View Single Post
Stary 11-05-2016, 18:26   #79
Touch'n'go
ford::average

Model: Fiesta VII
Silnik: 1.0 100KM EcoBoost
Rocznik: 2018
Domyślnie Odp: Focus MK3 i MK3FL - wrażenia, opinie, uwagi użytkowników - dyskusja okołotematyc

Paluszek grzebuszek odpada, auto leasingowe na 4 lata, pózniej znowu zmiana... Nie mogę nawet naklejki swojej mieć na klapie, zero ingerencji. Praca świetna wiec nie będę ryzykował dla kilku kucy...

Z jednej strony cisnę auto i każdą moc wykorzystam, z drugiej ile jej nie będzie to wciąż będzie niedosyt bo są szybsze auta... 120 koni i tak swietnie sobie radzi i w mieście i na trasie, jadąc spokojnie w kolumnie to moc powyżej tych 90 koni to nie ma już aż takiego znaczenia, starczy na 90% okazji. Grunt żeby go nie dusiło pod górki gdy zapakowany...

Żeby nie było, jestem wielkim fanem mocy i mega podoba mi sie myśl jazdy 150 konnym PS'em, ale uwielbiam tez gadżety użytkowe czyli te z których się faktycznie korzysta. Mam w nosie asystenta parkowania bo parkuję w każdą lukę, za to tempomat adaptacyjny to mi sie aż śni po nocach.. Adaptacyjne reflektory tez są więcej niż fanaberią Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Czy ktoś kupował bagażnik dachowy do foki bez relingów? Polecacie coś oprócz thule?
Touch'n'go jest offline   Odpowiedź z Cytatem