Temat: [Mondeo 2014- ] Modyfikacje, konfiguracje co można ?
View Single Post
Stary 17-05-2016, 13:04   #1192
jacekwx
ford::beginner

Imię: Jacek
Model: Mondeo Mk5 Kombi
Silnik: 2.0 TDCi 150KM
Rocznik: 2014
Domyślnie Odp: Modyfikacje, konfiguracje co można ?

Cytat:
Napisał Focuss-F1 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ktoś coś może powiedzieć cos więcej na ten temat?
Dołączam się do tematu... Za nic nie wiem jak po pierwsze primo wgrać ten soft (skąd to pobrać?) i po drugie primo jak używać np. Spotify?
Byłby ktoś uprzejmy naprowadzić?

Bump:
Cytat:
Napisał Voldemord Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
O dziwo, wygląda całkiem elegancko Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Całkiem zgrabny ten grill Ja to bym się może i skusił? Ale może warto najpierw sprawdzić ceny w serwisie?
A jak będzie cena zaporowa to może jakieś zamówienie grupowe? transport by się rozłożył na kilka osób...

Bump:
Cytat:
Napisał cattani75 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Działaj, bo ja u tedi_k planuję być dopiero 23 V, jeśli mnie przyjmie. :-)
Wg mnie bardzo fajna funkcja z tym ograniczaniem prędkości do znaków pod warunkiem, że da się w opcjach wyłączyć z poziomu menu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
A tak serio... chętnie sobie to włącze - jak tylko @tedi_k rozpozna temat jestem następny w kolejce.

Ostatnio edytowane przez jacekwx ; 17-05-2016 o 13:11
jacekwx jest offline   Odpowiedź z Cytatem