Dziś rozmawiałem z kimś z FORD Polska w sprawie mojego suba i BLISa. W kwestii suba Pani z FP po konsultacjach z działem handlowym stwierdziła że sub jest zabudowany w prawej bocznej ścianie w bagażniku
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. To ją uprzejmie poinformowałem, że w taki sposób sub jest zamontowany w kombi i HB a nie w hybrydzie (sedanie). Swoją drogą chciała mój vin to nie wiedzieli o jakim aucie mowa? Poszła jeszcze raz się konsultować z działem handlowym ale już się nie odezwała
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Kolejny dowód na to że te łosie nie wiedzą co sprzedają. Tak z ciekawości dziś looknąłem Vignale sedan z connectivity a więc też powinien mieć suba i.....nie ma. Jest identycznie rozwiązanie jak u mnie. Dwa owalne głośniki z tyłu. Dodam, że ten Vignale nie był hybrydą tylko diesel. Potwierdza się moja teoria, że sedany MKV tego suba nie mają - jak na razie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Co do BLIS to jakiś "miszcz" z FP poninformował tą Panią z infolinii, że mieli przypadki takie w których dioda w lusterku tylko świeci i to jest prawidłowe. Odesłałem zatem Panią do instrukcji a także poinformowałem że przez dwa dni u mnie dioda migała a ponad to dwa bliźniacze auta też mrugają i Focus od znajomego także. Ogólnie patent Forda jest taki że ma mrugać. No i w tym temacie też cisza
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Może jutro coś mi powiedzą
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Założę się że z tym subem mają mocną zagwozdkę bo dopiero to chyba do nich dotarło
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.