View Single Post
Stary 19-05-2016, 20:41   #3129
qlszef
ford::average

Imię: Sebastian
Model: Lexus ES. Był Mondeo MKIV 1.8TDCI oraz Mondeo MKV Hybrid
Silnik: hybrid
Rocznik: 2021
Domyślnie Odp: Mondeo MK5 - wrażenia, opinie, uwagi użytkowników - dyskusja okołotematyczna

eksar - nie tylko w hybrydzie. Sedan Vignale ma tak samoGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Dziś ktoś mi powiedział, że sposób działania tego BLIS można "przypadkiem" zmienić poprzez włączenie/wyłączenie czegoś na SYNC. Moim zdaniem to wysoce prawdopodobne ponieważ sam system działa ok i pewnie dlatego w ASO komputer wskazuje że działanie jest prawidłowe. Mam ambicję udowodnić tym kolesiom z FP jacy są daremni. Dziś zadzwonili do mnie z FP i po pierwsze nadal mówią że suba mam bo tak wynika z VINu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Tak stwierdził inzynier z FPGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Jutro mam jechać do dealera aby zrobił foty i oględziny na okoliczność braku tego suba. To że dealer ma bliźniacze auto i suba tam nie ma to według FP nie ma znaczeniaGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. To że wszystkie inne hybrydy nie mają też jakby zostało przemilczane a jakby chcieli to w Bemo w Wa-wie jest hybryda z Connectivity czyli powinna mieć suba. Ten sam inżynier stwierdził że w normalnym działaniu BLIS nie mruga w żadnej sytuacji. Czyli......moje auto działa poprawnie a wszystkie inne (te co mrugają) są zepsuteGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Normalnie dramat z tym inżynierem Forda. Ponoć Ford Polska napisał do centrali w Kolonii ponieważ pewnie się zorientowali że co się dzieje. Problem jest nie tylko w hybrydach ale we wszystkich Vignale sedanGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez qlszef ; 19-05-2016 o 20:43
qlszef jest offline   Odpowiedź z Cytatem