Cytat:
eksar - nie tylko w hybrydzie. Sedan Vignale ma tak samo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Mam ambicję udowodnić tym kolesiom z FP jacy są daremni. Dziś zadzwonili do mnie z FP i po pierwsze nadal mówią że suba mam bo tak wynika z VINu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Tak stwierdził inzynier z FP Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Jutro mam jechać do dealera aby zrobił foty i oględziny na okoliczność braku tego suba. To że dealer ma bliźniacze auto i suba tam nie ma to według FP nie ma znaczenia Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. To że wszystkie inne hybrydy nie mają też jakby zostało przemilczane a jakby chcieli to w Bemo w Wa-wie jest hybryda z Connectivity czyli powinna mieć suba. T Problem jest nie tylko w hybrydach ale we wszystkich Vignale sedan Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
A w sumie masz o jeden głośnik mniej czy więcej? Bo jak SUBa zastąpili dwoma owalnymi, to powiedzą, że dostałeś dwa SUBy (przecież w ofercie nie specyikowano co to znaczy SUB
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.) - i za jednego będziesz musiał dopłacić
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.