Akcja Klimatyzacja w serwisach Forda
W zakres akcji wchodzą następujące czynności:
- sprawdzenie działania wszystkich podzespołów
- oględziny pod względem wszystkich uszkodzeń oraz wycieków (w tym stanu filtra przeciwpyłkowego)
- próba wydajności oraz pomiar temperatur
- dezynfekcja układu
powyższe za 99zł
Dodatkowo, wszyscy Ci Klienci, którzy wykonają Akcję Klimatyzacja w pełnym zakresie, otrzymają możliwość wymiany filtra przeciwpyłkowego węglowego za 80zł.
Akcją są objęci wszyscy Klienci, bez względu na wiek pojazdu.
Akcja Klimatyzacja obowiązuje od 20.05-30.06.2016 r.
źródło:
http://www.ford.pl/Serwis/Programy_p...a_Klimatyzacja
------------------------------------
Nie żebym reklamował albo polecał, ale może ktoś zechce skorzystać...
Ja pewnie przy okazji przeglądu skorzystam, bo wg ETIS-a wypada mi "
Co 3 lata - Sprawdzić temperaturę na przewodzie wylotowym parownika. Sprawdzić przewody układu klimatyzacyjnego pod kątem uszkodzenia i nieszczelności (LTS 34 619 1) (TSB 67/2002)". Trzymam się planu obsługi, a poza tym chcę kupić Gwarancję 12 (ona obejmuje również kompresor klimy), więc jakiś przegląd klimatyzacji i tak musiałbym pewnie zrobić.
Od razu ostrzegam, że uzupełnianie czynnika w ASO to istne samobójstwo: zaoferowano mi 210zł
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. za podłączenie do stacji klimatyzacji + 15,99 za każde 100g czynnika. Lokalny warsztat (cieszący się bardzo dobrą opinią) robi kompleksowy przegląd klimy wraz z uzupełnieniem czynnika i oleju oraz ozonowaniem za 130zł. ASO poluje na jelenie ;-)
W
zeszłym roku filtr przeciwpyłkowy wraz z wymianą kosztował 56zł, a w tym 80zł. Teraz piszą, że jest węglowy - to w zeszłym roku taki nie był?
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.