Cytat:
|
Odczytałeś błedy i już wiesz gdzie tkwi twój problem, przeciez masz rozwiązanie;
1145 Silniki zamka centralnego - otwieranie drzwi tylnych, Zamek centralny - motor otwierający
1146 Silniki zamka centralnego - zamykanie drzwi pasażera i tylnych, Zamek centralny - motoru zamykający
|
Też pojawiły mi się te błędy i centralny świruje,zamyka drzwi kierowcy i wlew i bagażnik.Ale zauważyłem,że dawniej również po stronie pasażera, można było wcisnąć klamkę od środka i się zamykało wszystko,teraz tak nie działa.Wszystkie przelotki w drzwiach sprawdzone,rozbierałem tapicerkę,kable w środku jak nowe,zamek od strony pasażera też rozbierałem,wygląda jak z fabryki.Wczoraj wieczorem nie zamykał,tak zostawiłem a rano przekręcam kluczyk i zamyka wszystko,póżniej kilka razy zamykałem od strony pasażera,znów zaczęło świrować i znów wróciło do normy.Czy zamek od strony pasażera może takie ceregiele robić????zgłupiałem,nie wiem czego szukać??tak jakby coś blokowało,a jak wspomniałem zamek od strony pasażera wygląda jak nowy w środku.Czujniki zamkniętych drzwi sprawne.Teraz od kilku godzin jest ok,zamyka od zewnątrz wszystko,od strony kierowcy od środka też,tyle,że nie mogę wciskając klamkę od środka od strony pasażera zamknąć wszystkich drzwi.Może tu tkwi jakaś przyczyna???Dziś tzn.poniedziałek znów to samo,ale jak powciskam resztę klamek, to wtedy mogę zamknąć od strony kierowcy.