View Single Post
Stary 23-05-2016, 12:22   #182
jacek-k-wawa
ford::average

Model: Mondeo MK V
Silnik: 2.0 EB 203KM
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: Modyfikacje dołożenie Kamery Cofania

Cytat:
Napisał tedi_k Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Na tyle mnie wystraszyłeś, że poszedłem sprawdzić wersję tej kupionej powyżej kamerki... Na szczęście jest to ES7T-19G490-AA jak u kol. @Rothmans
To masz więcej szczęścia niż ja :-). Ten model działa u @Rothmans a i zadziałał u mnie więc pewnie będzie pan zadowolony :-)

Bump:
Cytat:
Napisał BrudnyHenryk Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Teraz rozumiem, czemu nie przyjechałeś jeszcze do mnie sprawdzić na mojej kamerze, mimo, że się zapowiadałeś. Ja mam jeszcze starszą wersję BM5T-19G490-CC - jak chcesz sprawdzić mimo wszystko to wpadaj.
Hej - chyba odpuszczę. Żeby sprawdzić kamerkę trzeba się nieco narozbierać tapicerki klapy co powoduje ryzyko 'zmęczenia' lub nawet połamania spinek i dodatkowo jest nieco upierdliwe w zakresie odkręcania srub mocujacych blendę (jak oni to w fabryce składają? Muszą mieć jakieś kątowe wkrętarki - generalnie dłoń z kluczem się ledwo mieści w otwory w klapie).

Jeśli będziesz podpinał swoją kamerkę do SYNCa to się podziel wiedzą - może się uda zrobić listę tych kamerek, które są ok.

Pisząc ok oczywiście mam na myśli te 'sofisticated' ficzery jak linie dynamiczne etc bo wydaje mi się, ze jeśli chodzi o sam obraz to pewnie większość tych kamerek będzie dzałało.

Ostatnio edytowane przez jacek-k-wawa ; 23-05-2016 o 12:41
jacek-k-wawa jest offline   Odpowiedź z Cytatem