Cytat:
|
Panowie, otrzymacie maila - proszę o trochę czasu. Będzie cały weekend na zrobienie przelewu.
Wysyłka i tak ruszy we wtorek.
|
Coś się zmieniło? Czy opóźnienie spowodowane jest to małą wpadką z ocieraniem lakieru?
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Artur, jakie masz dalsze plany? Czy sworznie będą przekładane w warsztacie, czy każdy ma to zrobić we własnym zakresie?
Nie jestem niecierpliwy ale chciałbym wiedzieć jakie są aktualne terminy aby się przygotować na montaż.
Trzeba też zaznaczyć, że w tym tygodniu wypada święto i w kwestiach przesyłek zawsze wtedy są opóźnienia. Co w sumie daje marne szanse na montaż w samochodzie w kolejny weekend.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Jakby co maila wysłałem, potwierdzenia nie dostałem, a przesyłka zbiorcza ma być adresowana do kolegi Kasztana (Poznań).