Upsss...
Ja nie wiedziałem że się nie da i zrobiłem to w kilka popołudni
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wojtku
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. da się
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
nagrzewnica w otwór zasysu powietrza pasuje
Wiązka - tak trzeba wyeksportować z tej MK5 - te rzeczy które nas interesują -ale to chyba oczywiste,
Rezystor dmuchawy jest nieco inaczej sterowany (nie na masie a na zasilaniu),
Ale nagrzewnica ma swoją wiązkę - więc nie jest to wielki problem.
Ja przy okazji przełożyłem:
- elektryczne szyby (wiązkę) - co prawda tu dodałem nieco modyfikacji tak aby elektryczne szyby działały zawsze kiedy kamper jest rozbrojony (alarm nie aktywny) bo na postoju czasami przydaje się otworzyć okna,
- Airbag kierowcy i pasażera,
- Elektrycznie sterowane lusterka,
- Podgrzewanie lusterek,
- Oryginalny centralny zamek,
Zresztą co tu wiele mówić:
Tu były zdjęcia ale PhpBB w tej wersji nie radzi sobie z dużymi rozdzielczościami wiec je usunąłem
Bump: A i jeszcze jedna uwaga, przy zmianie nagrzewnicy (w wersji z klimą) niezbędna jest wymiana wybieraka, oraz lewarka zmiany biegów