Może po prostu jeszcze nie nauczyłeś się nim jeździć
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Nie napisałeś czy masz Diesla czy benzynę. Przy benzynie 1900- 2000 na obrotomierzu to strasznie mało, silnik po prostu może nie mieć mocy, w mojej przy 2000 zawory dzwonią jak kościele
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum., nie zmieniam biegów zanim nie rozkręcę pow. 3000, sprzęgło też trochę inaczej reaguje (jest wysprzęglane hydraulicznie), więc jak je puścisz jednocześnie dodasz gazu to zanim złapie sprzęgło silnik może szarpnąć.
Jak pierwszy raz wsiadłem do swojej Fuzjii to zanim ją "wyczułem" i się do niej przyzwyczaiłem to przejechałem około 2000 km
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Spokojnie sprawdź czy silnik tylko szarpie, czy się dusi i przerywa. Czy to występuje tylko w tym zakresie obrotów czy też na większych. Jeśli masz włączoną klimę to też zabiera trochę mocy.