Cytat:
I tak bez 4 paka dałeś rade ???? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
nie było czasu na zakup zresztą piwa nie lubię.. a gdybym miał wypić 4 paka tego co lubię pewnie z s-maxa zrobił by się s-max cabrio
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump:
Cytat:
No....mi jak tak kopciło to miałam wtryski do regeneracji Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Też mam zaślepiony egr i pomimo tego jak zimą są chłodniejsze noce albo mróz to rano obroty lekko falują ale to jest chwila i wszystko wraca do normy.
|
Z obrotami spokój totalny w stosunku do tego co było. Dymienie czasem jeszcze zakopci ale nie tak żebym się wstydził gaz wciskać
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Przy okazji jakiegoś przeglądu przed zimą poproszę o sprawdzenie wtryskiwaczy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.