Temat: [Transit 1986-1991] Co warto przelozyc ?
View Single Post
Stary 25-05-2016, 10:11   #9
bluebit
ford::average

Model: nugget
Silnik: 2.5d
Rocznik: 91
Domyślnie Odp: Co warto przelozyc z Mk5?

Mam dostęp do schematów aso i jest tam wiele różnych schematów wentylacji i wiekszość wygląda tak jak na zamieszczonym wcześniej schemacie.
Zresztą miałem org. wiązkę i wszystko zgadzało się ze schematami.

Wiec albo myli się:
- wykonanie producenta,
- schematy z ASO,

Albo jednak nie do końca masz rację Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

A może masz rację ale rozmawiamy o 2 innych przypadkachGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ja podałem schemat z roczników 94-98 (zaraz sprawdzę w "after 98")
A Ty podajesz schemat 91-94
(ja także twierdze ze w 88-91 było tak że rezystor był na masie)

Problem w tym że wkładałem deskę 94rok (końcówka) do auta 88 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

I zgadza się po 98 roku FOrd wrócił do zasilania wentylatora bezpośrednio plusem

Bump: Czyli aby usystematyzować :

86-91 - Rezystor dmuchawy na masie,
91-94 - Rezystor dmuchawy na masie,
94-98 - Rezystor dmuchawy na plusie,
98-00? - Rezystor dmuchawy na masie,

Schematy :
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez bluebit ; 25-05-2016 o 10:24 Powód: Dodano po 98
bluebit jest offline   Odpowiedź z Cytatem