View Single Post
Stary 25-05-2016, 10:19   #388
rafiki1986
ford::amateur

Model: FOCUS
Silnik: 1.5 EB
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: 1.5EB metaliczny lub dzwoniący dźwięk silnika

Witam, właśnie wróciłem z jednego ASO w Wawie i schemat rozmowy identyczny jak poruszony tutaj na forum. Moja foka jest z lipca 2015 więc niestety załapała się na brzęczenie przy odpalaniu zimnego silnika. Oczywiście serwis twierdzi że silnik działa prawidłowo i wszystko przez luźno ułożone zawory silnika. 1.6 podobno brzęczą jeszcze gorzej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Oczywiście ani słowa o aktualizacji oprogramowania. Idąc wątkiem z tego posta zacząłem się dopytywać o tą aktualizację - pierwsze pytanie a po co i na co skoro nie ma żadnej nie prawidłowości w działaniu silnika. Po długiej rozmowie stwierdzili że na moje życzenia można sprawdzic najpeirw czy jest wogóle nowa aktualizacja i będą musiał za nią zapłącic bo to nie naprawa gwarancyjna. Jestem umówiony za dwa tyg na aktualizacje i wtedy zobaczymy.

Bump:
Cytat:
Napisał leszcz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie potrzeba Ci do tego serwisu > Ale jak już pytasz robiliśmy ostatnio koledze w Wawie w
http://www.ursyncar.pl/ nie było problemów .
Koledzy serwisanci całkiem obeznani Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. przynajmniej Ci których tam znam .

Ja kupiłem swoje auto w Ursyn Car ale czytałem że tam właśnie nie zabrdzo się znają i jak ktoś jechał z tym problemem to dla nich wszystko było ok. Ale może warto jednak sprawdzić jeszcze raz skoro twierdzisz że już sa obeznani Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump:
Cytat:
Napisał leszcz Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Nie potrzeba Ci do tego serwisu > Ale jak już pytasz robiliśmy ostatnio koledze w Wawie w
http://www.ursyncar.pl/ nie było problemów .
Koledzy serwisanci całkiem obeznani Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. przynajmniej Ci których tam znam .
rafiki1986 jest offline   Odpowiedź z Cytatem