Cytat:
|
za każdym razem co się wyjmuje wtryski powinno dać się nowe uszczelki a on po prostu oszczędzając stosuje silikon
|
Litości... zdiagnozował uszkodzone, jednorazowe uszczelki i zamiast je wymienić po prostu naładował silikonu...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. . No dobra, ważne, że zamówił wszystko nowe (upewnij się, czy zamówił też ustalacze - lubią pękać). Tam jest mokro bo wydmuc***e olej napędowy z wtryskiwacza a nie olej silnikowy z pokrywy zaworów
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.. Na szczęście wymiana jest dość banalna, więc jest mała szansa, że coś spieprzy.
Tutaj masz fajną fotorelację z takiej naprawy. Nie przeraź się tylko, bo kolega maca tam też kolektor.
Nie chce mi się wierzyć, że w Katowicach nie ma dobrego warsztatu. Kolega Tedi_k jest lokalnym specjalistą ale chyba tylko komputerowym
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. . Poszperaj w
forumowej strefie śląskiej może tam Ci ktoś doradzi. Ja mam świetnego mechaniora ale dopiero w Częstochowie.