U mnie po ponad roku użytkowania i 19.000km muszę ponarzekać na następujące rzeczy:
- trzeszczenie różnych elementów od podłokietnika po fotel i mocowanie pasów kierowcy w słupku B. Nigdy nie ma tak, że wszystkie elementy skrzypią naraz - wręcz przeciwnie bo dość często zdarza się że jest kompletna cisza
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
- dziwne, słabo słyszalne "chrobotanie" z silnika słyszalne przy delikatnym przyspieszaniu - np. żeby utrzymać prędkość na delikatnym wzniesieniu. Raz jest głośniej, raz ciszej a czasem nawet całkowicie znika. W serwisie powiedzieli, że to Diesel i to normalne
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Mnie niestety drażni bardzo szczególnie w dłuższej trasie.
Najbardziej żałuję, że nie wziąłem jednak aktywnego tempomatu, automatu i 180KM (z tym ostatnim kolega mayak ma pomóc
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ).