View Single Post
Stary 29-05-2016, 09:52   #22
Piotrek344
ford::average

Model: Ford Mondeo MK4
Silnik: 1997/163KM
Rocznik: 2011
Domyślnie Odp: Który model wybrać: Mondeo mk4, Focus mk2

Cytat:
Napisał kubaw20055 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
To ja już nie mam pomysłu na samochód:/ Jeżdżę, oglądam już od dłuższego czasu i nic przyzwoitego się nie trafiłoGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Tak sobie czytam te wątki o kupnie auta i mam pytanie do kupujacych którzy kiedys sprzedawali swoje auta.Jak mieliście auto w idealnym stanie,perełkę igłę, sprawdzony przebieg i super stan, a chcieliście to auto sprzedać w rozsądnych pieniądzach, to co zrobiliście? Takie auta sprzedaje się dla rodziny lub znajomych.I tak to działa - w ogłoszeniach perełki nie istnieją są w gorszym lub lepszym stanie, z kreconymi licznikami, lub po jakiś przygodach. Nawet jak taka perełke kupi handlarz to jak myślicie co zrobi?-Zostawi sobie, nakręci km i wtedy sprzeda do ludzi. kto ma Porządne auto to sie ceni - proste.Nawet bogaci Niemcy sprzedają w miare nowe samochody ale przy przebiegach 200-300tys km , bo po takim przebiegu coś tam do auta trzeba dołozyć mniej lub wiecej ale dołożyć ,to wtedy niemiec woli sprzedać i kupić nowe.
Piotrek344 jest offline   Odpowiedź z Cytatem