Cytat:
|
Nie bedzie przeszkadzal ten rozmiar na moje alu? Jeszcze spytam sie czy warto kupic wielosezonowe?
|
Jakie masz rozmiar felgi?
Cytat:
|
Mocno przeceniasz swoją osobę. Schlebiasz sobie zupełnie niepotrzebnie, nie zwykłem bawić się w ganianego.
Raczej zastanów się czy to nie są początki nerwicy natręctw...
|
Jak ktoś nie ma argumentów to próbuje drugą osobę wyśmiać i zdyskredytować. Idealnie potwierdza się ta reguła w twoim przypadku, co jest bardzo smutne.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
PS: Dla mnie koniec OT
Cytat:
|
Ależ ja już wcześniej w tym wątku napisałem, że na kilku autach "kilka" kompletów opon udało mi się już zedrzeć. Przygody z chińczykami i budżetowymi wynalazkami też miałem - nie mam o nich dobrego zdania. Żywot swój kończyły szybko i zazwyczaj trakcji na nich brakowało. Wyjątkiem były chyba Hankooki, które mocno nie odstawały ale dwie sztuki wywaliły bąble po zwiedzeniu pobocza gdzieś po drodze do Jaworzyny.
|
Jeszcze raz powtórzę: Nexeny to nie jest żaden chińczyk czy inne badziewie z dziwnych krajów. To jest porządny producent opon z Korei (Południowej, żeby nie było, że od Kima), który na Zach. Europy coraz częściej jest klasyfikowany jako opona klasy średniej a nie budżetowej. Opony tego producenta idą na pierwszy montaż do samochodów marki Kia i Hyundai, być może też innych.
Hankook powoli zaliczany jest do klasy premium. Na pierwszy montaż ta firma dostarcza opony m.in. do BMW, MB czy Renault.