Temat: Kuga 2.5t
View Single Post
Stary 29-05-2016, 17:15   #8
maly8402

Domyślnie Odp: Kuga 2.5t

z tego co ja zdazylem zauwazyc ,to ciezko okreslic czy bylo powypadkowe czy nie... az tak dokladnie mu sie nie przygladalem, poniewaz tego auta nie kupilem. kuga ogolnie na pierwszy rzut oka wyglada fajnie.... przyciaga oko.... ale pierwsza cena 64 tys za 6 letnie auto to wg o duuuzo za duzo... jak na 6 letnie auto.... widzialem duuuzo lepiej utrzymane 6 latki. nie jest nowe.. ale rysy na zderzaku przod ,wgniotka rysy zderzak tyl. lekka wgniotka na lewym boku, lekko obite prawe lusterko. troszke odstajacy plastikowy prog tez z lekkimi odprskami... ogolnie lakier przydala by sie polerka... bo juz taki malo czarno czarnyGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.... nie jest zle.. ale widzialem bardziej zadbane 6 latkiGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. pozatym auto nie odpalilo... aku wymiana... no i odkrecony korek plynu chlodniczego... moze ktos uzupelnial i zapomial dokrecic.. a moze obawial sie cisnienia od uszczelki ..tego mi tez juz niewiadomo......opony dobre... ale wcale nie jakies idealne... zawieszenie ok.... fajnie sie prowadzilo nie stukalo nie pukalo....moze ktos zauwarzyl cos wiecej... ogolnie fajne auto .. ale chyba nie warte teraz 58 tys...ciut przy duzo za ten rok. pozdrawiam!

Bump: Co do mocy... wlasciciel uwarza ze ma 240 koni.... i twierdzi ze nie chipowana... ze na szwajcarie.... niewiem. wiem ze na polske i na niemcy sa normalnie 2.5 turbo 200 ps.. troche zdlawione niz focus st 2.5 .Zadnego wykresu z hamowni nie ma na te 240 ps
  Odpowiedź z Cytatem