Odp: Wady wieku dziecięcego.
Moje uwagi po 4 miesiącach i 10 000km:
- skrzypiący podłokietnik - wada usunięta w ASO
- trzeszczące uszczelki w drzwiach przy temperaturach powyżej 15 stopniach na zewnątrz - wada usunięta w ASO
- czasem coś zaskrzeczy zaskrzypi - ciężkie do zgłoszenia do ASO bo są to sporadyczne momenty i jakbym pojechał jest bardzo prawdopodobne że nic nie będzie
- za wadę mogę również podać katalogowe spalanie, a to co jest w rzeczywistości - są to zupełnie inne wartości
- kolejna wada to podana wielkość zbiornika 62litry a w rzeczywistości dolewając już na maks jak się tylko da przy dystrybutorze a zasięg pokazywał już tylko 15km wlałem 57litrów co powoduje przy takim spalaniu jakie mam czyli koło 10 litrów że co 500km trzeba tankować (starndardowo jak tankuje i tak z dolewaniem to wchodzi mi 50-52 litry) a wolałbym by wchodziło 60 - miałbym większy zasięg
Myślę że to tyle z uwag, no może jeszcze audio szału nie robi... Największy wpływ na zakup następnego auta będzie dla mnie miało nierzetelne podanie spalania, mnie ono nie przeszkadza jakoś strasznie ale jeżeli producent podaje wartości zaniżone o 40-50% to nie jest to OK
|