View Single Post
Stary 31-05-2016, 09:49   #7
aerografit
ford::average

Imię: Adam
Model: Ford Mondeo MK4 Kombi
Silnik: 2.0 TDci
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: Zegary licznik z angielika (w milach) pytanie czy da się włożyć do wersji europe

Cytat:
mowa mam nadzieję o Convers+
W zasadzie to chyba nie. Chodzi mi raczej o te najzwyklejsze najbiedniejsze:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Czyli chyba "czerwone zegary" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Co do "wcinania się", "ja, ja, ja też", "moja babka z piaskownicy jest lepsza" to... drogie przekupy na targu Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.: jeśli ktoś to robi to niech mówi, że też robi... w czym problem? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum....

A druga sprawa: raczej nie mam zamiaru tego nikomu oddawać, bo sytuacja jest taka, że mam anglika do sprzedania na części i bardziej potrzebuję sprzedać ten licznik aniżeli go przerabiać. Czyli pewnie gra nie warta świeczki Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.... Ale dzięki za odpowiedzi
aerografit jest offline   Odpowiedź z Cytatem