Cytat:
|
Pewnie jutro/pojutrze bede miał własnie ta kamerke od tego chińczyka u siebie to potwierdze, czy jest ok i czy wyglada i działa jak orginał :-)
Wymiana całej wiazki w klapie to juz mi pachnie niezłą determinacją - pewnie kosztuje to niemało....
|
Kamerka od chińczyka przyszła no i kicha :-(
Po pierwsze mam wątpliwość czy to jest kamerka z końcówką -BA bo ma zamazaną część part numberu (zdjęcie). Ok, u Rothmansa działa z końcówką -AA więc pewnie dla funkcjonalności nie ma to specjalnego znaczenia ale nasz skośnooki przyjaciel już tutaj jak widać coś kręci.
Ale najważniejsze - kamera w ogóle nie działa! Podpiąłem do swojego samochodu w którym:
- moja kamera DS7T-.... działa nie wyświetla tylko tych dodatkowych ficzerów
- kamera Rothmansa ES7T-... zadziałała w pełni
i sync wywalił mi error, że kamera nie wykryta (zdjęcie).
Napisałem do gościa na razie grzecznie, żeby przysłał to co zamówiłem i działające, w odwodzie zostaje 'open dispute' na tym Aliexpressie.
Przy okazji rozbierania tapicerki pstryknąłem kilka fotek w temacie wiązek. Widać dokładnie gdzie kończy się na klapie ta wiązka ze 'słoniem' i gdzie zaczyna się ta wiązka 'rozprowadzająca' z mojego poprzedniego postu.
Czy ktoś ma dostęp do właściwej i działającej kamerki?
-j
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.