View Single Post
Stary 01-06-2016, 10:27   #1
edmun
ford::expert

Imię: Ponury żniwiarz
Model: MK3 Estate Titanium X EcoBoost 182KM
Silnik: 1.6
Rocznik: 2012
Domyślnie Nowy RS - dyskusja ogólna

Wczoraj miałem przyjemność spotkać pierwszy raz na żywo nowego RS'a (rocznik 2016). Kilka zdjęć poniżej. Mimo że bardzo podobny do poliftowego ST'ka, to wciąż wygląda ładnie, choć moim zdaniem ma kilka delikatnych wad wyglądowych.
O osiągach pewnie długo się nie wypowiem bo nie mam na razie możliwości pojeździć tym 350KM 4x4, ale kto wie... może w przyszłym roku będzie bardziej popularny aby się gdzieś załapać na trochę zabawy.

Ale wracając do wyglądu... czy tylko ja odnoszę wrażenie że jednak MK2RS wygląda o wiele agresywniej i bardziej przyciąga wzrok?

Druga sprawa - ta lampka na zderzaku z tyłu... na nagraniach nie wyglądała tak biednie jak na żywo... przywodzi mi to na myśl te Fordy Ka w wersji "Sport" Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

I sprawa trzecia... Czy aby Ford nie przesadził zbytnio z minimalizacją tarcz hamulcowych na tylnej osi? Ja wiem że przecież "inżyniery" wszystko ładnie wyliczyły, ale kurcze wygląda to wręcz paskudnie Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

edmun jest offline   Odpowiedź z Cytatem