Temat: [Focus 2004-2008] chiptuning 1,6 tdci
View Single Post
Stary 02-06-2016, 07:09   #396
damian6905
ford::beginner

Imię: Damian
Model: Focus MKII lift
Silnik: 1.6 TDCI 90
Rocznik: 2008
Domyślnie Odp: chiptuning focus 1,6 tdci

Witam, chciałbym odświeżyć temat. Jestem ciekaw jaki jest obecnie koszt takiej usługi. Mam FF2 1,6 TDCI 90 km z końca 2008 roku. Ogólnie z silnikiem wydaje się być wszystko ok, mocy nie traci, checka nie wyświetla, mam go od niecałego roku i przejechałem nim około 20 tys. km. Postów może mam niewiele, dlatego, że generalnie wszystko przy nim robię sam i jestem z tych co wolą czytać niż klepać bzdury na forum Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Stwierdziłem ostatnio, że przydałby się kilka koników więcej ale żeby ktoś to zrobił z głową tak, żeby silnik nie upalał sprzęgła przy ruszaniu - o takich przypadkach słyszałem Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Obecnie mieszkam w Gdańsku. Poleci ktoś kogoś z okolic trójmiasta? Na południe to trochę daleko Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
damian6905 jest offline   Odpowiedź z Cytatem