Witam, chciałbym odświeżyć temat. Jestem ciekaw jaki jest obecnie koszt takiej usługi. Mam FF2 1,6 TDCI 90 km z końca 2008 roku. Ogólnie z silnikiem wydaje się być wszystko ok, mocy nie traci, checka nie wyświetla, mam go od niecałego roku i przejechałem nim około 20 tys. km. Postów może mam niewiele, dlatego, że generalnie wszystko przy nim robię sam i jestem z tych co wolą czytać niż klepać bzdury na forum
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Stwierdziłem ostatnio, że przydałby się kilka koników więcej ale żeby ktoś to zrobił z głową tak, żeby silnik nie upalał sprzęgła przy ruszaniu - o takich przypadkach słyszałem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Obecnie mieszkam w Gdańsku. Poleci ktoś kogoś z okolic trójmiasta? Na południe to trochę daleko
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.