View Single Post
Stary 02-06-2016, 23:27   #3221
pedroso
ford::advanced

Imię: Piotr
Model: MkV
Silnik: 2.0 203KM ecoboost
Rocznik: 2015
Domyślnie Odp: Mondeo MK5 - wrażenia, opinie, uwagi użytkowników - dyskusja okołotematyczna

No to współczuje i dziekuje. W moim przypadku dogrzane opony po ok. 200km, asfalt jak na nasze krajowe drogi bardzo dobrej jakości i suchy przedewszystkim + opona goodyear i układ hamulcowy w mk5 dodatkowo lata spędzone od zx spectrum grając w test drive po ps 3 i need for speed spowodowały to że mogę dzisiaj tu pisać. Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Czynniki które spowodowały całą sytuacje to wkur.....ie że muszę zjeżdżać z A4 jadąc od Katowic na Krapkowice i Nysę żeby dotrzeć do Dzierżoniowa bo jakis truckman zasnął za kierownicą i położył konstrukcje viatoll na pasie drogi a nasze dupiate służby usuwają takie elementy prawie dobę.
Generalnie moja wina bo omijając całe to zdarzenie o którym poinformowała mnie nawigacja to wyprzedzanie dwóch osobówek z dwoma tirami na drodze jednojezdniowej nie było najlepszym pomysłem ale mk5 dało radę.
Inaczej wygląda pełne hamowanie w kolumnie a zupełnie inaczej jadąc na czołówkę. Mój manewr bardziej przypominał ten z 6 minuty drugiej części filmu gliniarz z beverly hills ferrari 308/328 tylko on wchodził w zakręt a ja wracałem na swój pas między dwa Tiry ;(.

Ostatnio edytowane przez pedroso ; 03-06-2016 o 00:19
pedroso jest offline   Odpowiedź z Cytatem