Cytat:
OK- to się sprawa wyjaśniła, a Launcher jest naprawdę super !! radio wygląda teraz jak fabryczna nawigacja ( a kto mi pokaże fabryczna nawigację z kilkoma mapami do wyboru-ogranicza nas tylko pojemność karty SD) i daje dużo uroku w samochodzie.No i musiałem zmienić wyglad główny na ten bez prędkościomierza bo żona widziała jak szybko jadę i coś tam marudziła na temat prędkości Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
U mnie też na pokładzie nowa apka
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. wygląda ładnie, zobaczymy jaką będzie miała stabilność - bo przecież android
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Taka moja propozycja aby wrzucać tutaj (lub w innym topiku) kto, co ma w pulpicie. Aby nie być gołosłownym:
- IGO ( jak dla mnie najlepsza nawigacja na rynku), łatwość dodawania nowych map, wygląd francja-elegancja,
- mx player (wgrałem dla dzieciaków kilkadziesiąt clipów z yt, jest szaleństwo na pokładzie),
- winamp (szkoda, że możliwość sterowania wyłącznie po roocie),
- dodana karta sim (prywatne wajfaj),
- yt,
- pakiet od googla (gmail, mapy, przeglądarka),
pozdr
bu