Przy takim spalaniu zbliżamy się już powoli do dylematu Clarksona podczas wyścigu Londyn-Oslo, tj. czy lepiej przez Niemcy cisnąć gaz w podłogę i często tankować (SLRa co 15 minut ponoć przy vmax
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ) czy trochę wolniej jechać z rzadszymi postojami
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Sam mam taki dylemat czasami, powyżej 200 km/h. Okolice 200 km/h to około 16 litrów, a zbiornik mieści ok 45-48 litrów
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jadąc ciągle 220-230 km/h myślę że spalanie zbliżyłoby się do 20 litrów, co sprawia, iż "wolniejsza" jazda (do 200km/h) może się u mnie, na dłuższej trasie, okazać ze względu na mniejszą ilość tankowań szybsza
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Wysłane z mojego GT-I8260 przy użyciu Tapatalka