View Single Post
Stary 03-06-2016, 19:20   #42
bestia150
ford::advanced

Model: -
Silnik: -
Rocznik: -
Domyślnie Odp: Różnica 1.5 EcoBoost 150KM M6 vs 1.5 EcoBoost 182KM M6

Cytat:
Napisał zombie6 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Z drugiej strony w Twoje 8,5 -9 litrów nie chce mi się wierzyć, bo po takich modach męczenie się i jazda o kropelce jest niczym innym jak...grzechem....
Nie wiem co to jazda o kropelce... Dodam tylko, że nie jeżdżę w godzinach korków Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Jeżdżąc spokojnie zawsze zmieniam biegi przy 3tys. (dostępne ok. 150KM) i nie jeżdżę na niższych obrotach niż 2tys. Nie mam po prostu potrzeby kręcić wyżej po mieście, bo nawet jak stoję pierwszy na światłach to i tak 90% kierowców zostaje w tyle. To po co ścigać się z samym sobą... Dopiero w trasie pozwalam sobie na więcej Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Nie obawiam się żadnej awarii. Jak ktoś zabiera się za tuning to powinien być świadom, iż o podkręcony silnik trzeba dbać bardziej niż o seryjny Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Pumaspeed potrafi wyciągnąć nawet 350KM bez wzmacniania silnika, także teoretycznie jest tutaj jeszcze spory zapas. A tak naprawdę to wszystko zależy od stylu jazdy, bo nawet serię można szybko załatwić.

Ostatnio edytowane przez bestia150 ; 03-06-2016 o 19:27
bestia150 jest offline   Odpowiedź z Cytatem