Odp: Mondeo MK5 - wrażenia, opinie, uwagi użytkowników - dyskusja okołotematyczna
Witam, ja właśnie jestem na etapie konfiguracji nowego mondka dla siebie - aktualnie jeżdżę mk4 2012 rok 2.0 tdci manual z pakietem gold x - analizując moje przebiegi (auto na jesieni skończy 4 lata, przebieg ok 78k km) zdecydowałem się na benzynę - będzie taki konfig:
Ford Mondeo, kombi
1.5 EcoBoost, 160 KM, skrzynia biegów automatyczna
Wersja wyposażenia: TITANIUM
Lakier metalizowany Magnetic Grey
Dodatkowe pakiety wyposażenia:
Pakiet Ultimate (AB1BK) - zawieszenie adaptacyjne (CCD) - z możliwością wyboru jednego z 3 trybów pracy: Komfort, Standard lub Sport Adaptive Cruise Control, czujniki parkowania z przodu i z tyłu, Blind Spot Information - system monitorowania martwego pola widzenia w lusterkach kolumna kierownicy z elektryczną regulacją i pamięcią położenia, elektryczna regulacja położenia fotela kierowcy w 10. kierunkach z pamięcią położenia, elektrycznie składane lusterka z pamięcią położenia
Pakiet Titanium (AB1CW) - reflektory w technologii Ford Dynamic Led dodatkowo przyciemniane szyby w tylnej części nadwozia czujniki parkowania z przodu i z tyłu
Active City Stop
Czy macie informacje ile w tej chwili czeka się na mondki? czy w wakacje nie ma jakiejś extra przerwy ?
edit: Jeszcze pytanie dotyczące Sync3 - czy jest on kompatybilny z android auto? da się odpalać jakieś navi na ekranie auta? pytam bo teraz mam navi w mk4 ale w mk5 zrezygnowałem bo wbudowanej navi użyłem kilka razy (używam naviexperta w telefonie).
Ostatnio edytowane przez miroos ; 07-06-2016 o 11:21
|