View Single Post
Stary 07-06-2016, 16:48   #3285
miroos
ford::average

Imię: Mirek
Model: Mondeo mk5 fl Vignale
Silnik: 2.0 ecoblue 190KM AWD
Rocznik: 2020
Domyślnie Odp: Mondeo MK5 - wrażenia, opinie, uwagi użytkowników - dyskusja okołotematyczna

Cytat:
Napisał dobo Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
pakiet titanium x + przyciemniane szyby i będziesz w tym miał klapę elektryczną. Ja trochę żałuję, że jej nie wziąłem
A masz kombi czy hb ? mnie zraziło do klapy to że trzeba ją otwierać z pilota - myślałem że ma funkcję "machania nogą" jak inni producenci - a tak to nie wiem czy jest sens ... jakoś nie przeszkadza mi otwieranie ręczne klapy w obecnym aucie.

Cytat:
Napisał cattani75 Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Zastanów się nad tym aktywnym zawieszeniem - wg mnie działa średnio (miałem w Mk4 i teraz nie chciałem, ale ponieważ zależało mi na innych rzeczach, to wziąłem) i beznadziejnie się zmienia: trzeba wejść głęboko w menu, nie ma żadnego przycisku.
Zawieszenie nie musi być adaptacyjne jak dla mnie - ale u mnie w firmie dane modele aut mają być ujednolicone (wiem głupie to Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ) i kolega który ma mieć identyczne mondeo stwierdził że jak ja chce automat to on chce zawieszenie adaptacyjne - jeździł takim w mk4 i czuł dużą różnicę w stosunku do standardowego zawiasu w mk4 - ja nie miałem okazji jeździć taką wersją - ale poszedłem na kompromis Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Ostatnio edytowane przez miroos ; 07-06-2016 o 16:50
miroos jest offline   Odpowiedź z Cytatem