Cytat:
|
Robiłeś jakieś badania, albo chociaż czytałeś o nich i dasz wiarygodny link, czy tak sobie fantazjujesz?
|
To pytanie do mnie?
Jesli tak to krótka odpowiedź. Miałem służbowe - Polonezy, Lanosy, Seaty Leony. jeździłem wieloma róznymi samochodami, niektórymi sporo i całkiem długo. Porównanie jest dosc proste.
Słóżbowy Lanos 1,4 z 75KM w LPG po 10 latach i przebiegu 230tys.km nadal jeździ a najlepsze, że wydyma Twojego MK3 1.0EB 125KM na kazdych światłach
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Dajmi swoje EB na...miesiac...gwarantuje, że nie przezyje dłuzej eksploatacji w stylu jaką Lanos musiał znosić codziennie
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Dlaczego? Bo Leony po 3 latach miały dosyć. Lanos nadal w firmie jeździ..pewnie dobija 300tysi.
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. I tyle. poza tym...te MK3 1.0EB 125KM kompletnie nie jedzie...kompletnie! to auto muli sie jakby miało góra 80KM...Więc...masz inne auto? bo tylko z tym EB to bym sie pochlastał
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.