Odp: Mondeo MK5 - wrażenia, opinie, uwagi użytkowników - dyskusja okołotematyczna
Cytat:
|
Nie do przecenienia. Deszcz pada, śnieg sypie - podrzucasz dzieciaki do szkoły to tylko one mokną jak wyciagają plecaki z bagaznika. Straznik zakładowy na bramie (tak akurat mam) - otwieram klapę - niech sobie zagląda - ja się nie ruszam, nie moknę. Machanie nogą - no nie wiem. Jak otwieram bagaznik to albo jestem w środku, albo dochodzę do auta i zależy mi aby był bagaznik otwarty jak już będę przy nim. Nawet jak coś niosę w dwóch rękach to pilota przycisnę bez problemu - z tego co widziałem to ludzie czasami machaja przez kilka - kilkanaście sekund zanim chwyci - trochę to komicznie wygląda
|
Ciekawe ile osób się wyp...ło machając nogą pod bagażnikiem i trzymając dużo zakupów w rękach? Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump:
Cytat:
|
Pomyślałem i jednak dołożę do tego mojego konfigu kamerę cofania - z tego co piszą posiadacze fabrycznie przyciemnionych szyb - są one dosyć mocno przyciemnione i obawiam się o problemy po zmroku lub na podziemnych parkingach - obecnie mam taką kamerę i myślałem że się bez niej obędę w mk5 - ale te szyby ciemne, które chcę sprawiają że jednak trzeba by ją dokupić.
|
Kamerka jest droga to fakt - ja ją wybrałem ze względu na przyciemnione szyby i uważam że to kolejny bardzo przydatny bajer w aucie.
Ostatnio edytowane przez lemon ; 09-06-2016 o 10:34
|