View Single Post
Stary 09-06-2016, 17:06   #137
latar
FCP member

Model: S-Max TitS
Silnik: 2.2 230KM by heko
Rocznik: 2011
Domyślnie Odp: 2.0 TDCI 163 km zrobiony na 200km z dziurą w tłoku

No to i ja się doczekałem:/

Głowica jeszcze przykręcona i środka nie widziałem ale ciśnienia na drugim cylindrze ni ma.

Konkluzja? 4 cylindry i krótka szóstka nie nadają się do popier....lania po autostradach.
@lukas_ko robisz chłodnicę czy zakładasz lżejsze buty żeby tak nie gniotły? Ja myślę, że w moim przypadku to dobry moment na takie zabawy skoro wszystko będzie na wierzchu. Już dawno bym zrobił gdyby nie to, że samochód ciągle był w ruchu. Teraz będzie czasGoście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Panowie eksperci @heko , @TuneFORCE , @wojtekjanus uważacie, że warto wydać 1k-1k5 plnów na dodatkową chłodnicę oleju? W zasadzie nawet nie dodatkową bo w grę wchodzi raczej zamiana aktualnego wymiennika olej/płyn chłodniczy na chłodnicę olej/powietrze podłączoną przez termostat 80°C.

Np takie coś:
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.