Cytat:
|
Ty widze za to znasz sie na wszystkich samochodach niesamowicie, choc chyba większosc znasz z tabelek i zdjęc w folderach. niestety po drodze nie doczytałeś kilku istotnych informacji i ...cóż...była prośba moda o zakonczenie ot ale jakos nie mogłeś sobie darowac by napisac jeszcze trochę tego co już przeczytałeś...kiedys też dużo czytałem katalogów i prospektów ale potem wsiadłem za kierownicę...
|
Ja siedzę za kierownicą 25 lat dlatego na głupoty reaguję, tabelki kompletnie mnie nie interesują, a wyłącznie jazda....tyle...
Bump:
Cytat:
Pierwszą 10 otwiera:
1. schraczek - 168000 km - 1.6 - 150 - 06.2012 drugi silnik
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
|
Chipowany się nie liczy
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Bump:
Cytat:
|
thombike nie przemówisz im, mają kupili są najlepsi.nie dopuszcza zadnej myśli, zadnej krytyki, ze ich eco boost nie wytrzyma nawet polowy przebiegu tico
|
Mój ma wytrzymać 100.000, potem idzie do kolejnego właściciela