View Single Post
Stary 10-06-2016, 08:56   #84
zombie6
ford::professional

Model: Focus III
Silnik: 1.6 Ecoboost 182 KM
Rocznik: 2012
Domyślnie Odp: Weryfikacja remontu generalnego silnika ecoboost 1.6 150 KM

Cytat:
Napisał Thombike Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Ty widze za to znasz sie na wszystkich samochodach niesamowicie, choc chyba większosc znasz z tabelek i zdjęc w folderach. niestety po drodze nie doczytałeś kilku istotnych informacji i ...cóż...była prośba moda o zakonczenie ot ale jakos nie mogłeś sobie darowac by napisac jeszcze trochę tego co już przeczytałeś...kiedys też dużo czytałem katalogów i prospektów ale potem wsiadłem za kierownicę...
Ja siedzę za kierownicą 25 lat dlatego na głupoty reaguję, tabelki kompletnie mnie nie interesują, a wyłącznie jazda....tyle...

Bump:
Cytat:
Napisał ministerq Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pierwszą 10 otwiera:
1. schraczek - 168000 km - 1.6 - 150 - 06.2012 drugi silnik

Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Chipowany się nie liczy Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.

Bump:
Cytat:
Napisał Fulara Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
thombike nie przemówisz im, mają kupili są najlepsi.nie dopuszcza zadnej myśli, zadnej krytyki, ze ich eco boost nie wytrzyma nawet polowy przebiegu tico
Mój ma wytrzymać 100.000, potem idzie do kolejnego właściciela Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
zombie6 jest offline   Odpowiedź z Cytatem