Dokładnie. Nie ma znaczenia czego słuchamy, bo TMC odbierane jest prze drugi tuner (obecnie praktycznie wszystkie radia mają co najmniej 2 tunery).
Ale podpis masz ładny i dłuuuuuggggiiiii...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Cytat:
No więc zagadka TMC/braku TMC prawdopodobnie rozwiązana. Wg mnie flaga TMC w AS BUILT to 7D0-01-02 xxxx xxxx x1CC. CC to suma kontronla linii, czyli znacznik TMC jest na ostatnim bicie linii 7D0-01-02.
Prawdopodobieństwo trafienia oceniam na 95%. Sprawdzić to może "od ręki" kolega
@ BrudnyHenryk
, albo dowolny z kolegów z Wawy jak podjedzie do kogoś z UCDS albo do tegoż Marcina, który te modyfikacje robi "na piechotę"... Ja osobiście to dopiero jutro poproszę kogoś z okolicy o podjechanie do mnie.
|
Podana flaga nie jest podpięta pod żadne pole na formatce UCDSa, więc nie było szansy jej wcześniej dostrzec i zinterpretować. Nie da się jej także zmieniać obecną wersją UCDSa...
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Trzeba użyć sposobu kolegi
@
BrudnyHenryk
lub równoważnego...