@
latar
@
M.A.G.
A to mnie zdziwiliscie panowie, nie ma roznicy pomiedzy 17 a 18? Przeciez - zachowujac pi*drzwi obwod kola - to wychodzi ~2,54cm/2 wiecej gumy "od ziemi". To nie robi roznicy?
No to mam zagwozdke, moze jednak letnie tez 235/45R18.
No i taka teoretyczna rozkmina: czy sama proporcja szerokosc/profil ma wplyw na sztywnosc boku (ktory glownie to determinuje charakterystyke amortyzacji), nawet gdy w mm gumy wychodzi porownywalnie (~=w granicach dozwolonej odchylki)?
Przyklad: 245/45R17 vs 225/50R17 vs 235/50R17.
2R = 652 - 657 - 666 [mm] wg moich obliczen, a wzorcowy rozmiar "w srodku".
Tak naprawde chodzi o dwie ulice u mnie w miescie, to taki lepiony prowizorycznie i latami asfalt, jak nierownomierny bruk wstawiony w koleiny
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Tam mi sie te drgania w fotelikach dzieciecych sie ujawniaja. Drga tez - bezglosnie - zaglowek srodkowego siedzenia, widze to w lusterku.
Auto ma dopiero 80tys, serwisowane tylko w salonie, wszystko jak trzeba, amory nie maja prawa chyba niedomagac. Zreszta bylem na duzym przegladzie - nic nie wyszlo.
@
latar
IVDC - nawet jeszcze nie wiem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. ciagle jestem w trasie poza domem, nie mam nawet kiedy nacieszyc sie zakupem
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum. Titanium S w kazdym badz razie, 2013, automat. Musze poszukac w instrukcji
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.