Cytat:
|
Żebyś się nie zdziwił.
W końcu indukcja to fale elektromagnetyczne.
|
Oczywiście i to nawet o wysokim natężeniu w stosunku do fal odbieranych przez antenę radiową. Zdziwienia nie wykluczam i poszukam informacji. Jeżeli się nie dowiem konkretów to zamówię ładowarkę i po prostu sprawdzę na własnej skórze. Na szczęście zawsze jest możliwość zwrotu w zakupach on-line. Przekażę info co z tego wyszło
Goście nie mogą oglądać obrazków w postach. Zarejestruj się klikając tutaj aby uzyskać pełen dostęp do forum.
Pozdrawiam!
Edit:
Witam. Otóż jestem już po zakupie ładowarki indukcyjnej ale jeszcze przed podłączeniem jej do zasilania "oświetleniowego". Otóż wniosek z ładowarki indukcyjnej: polecam! Co do zakłóceń to nic nie zauważyłem od miesiąca. Sprawdzałem też transmiter fm od teścia ponieważ USB mi coś w Focusie szwankuje i też bez problemów. Dodatkowo po wpisaniu w wyszukiwarkę na YouTube frazy : "Ładowanie bezprzewodowe - zakłócenia." znajdziemy ciekawy filmik traktujący o tym temacie. Jedyna rada to aby kupić mocną ładowarkę, u mnie przy włączonym LTE+GPS+Bluetooth i jasność ekranu maksymalna to bateria bardzo powoli ulega rozładowaniu zamiast się ładować (bardzo powoli, około 2-3%/h).
Pozdrawiam!